چای سبز
خواص و فواید و مضرات “چای سبز” در بارداری و فشار خون
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات چای سبز می پردازیم.امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.
خواص چای سبز به قدری بیشمار است که در یک عبارت می توان آن را درمان تمام بیماری ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد. در کنار خواص مضرات چای سبز را بشناسید.چای سبز نوعی چای است که از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید. در فرآیند تولید این چای اکسایش بسیار کم صورت می پذیرد. چای سبز انواع مختلفی همچون چینی و ژاپنی دارد.
چای سبز و سرطان
نوشیدن چای های سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان
می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابر
تاثیرگذارتر از ویتامین C و 25 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه
کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند).
چای سبز و جوانی و زیبایی
دلیل اصلی ضد پیری بودن چای سبز وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی موجود در چای سبز است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند.
اگر تصمیم دارید با مصرف چای های سبز با چاقی و اضافه وزن خداحافظی کنید، باید برای مصرف آن در طول روز برنامه ریزی داشته باشید و از مصرف این نوشیدنی گیاهی بدون برنامه پرهیز کنید.
بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز
به منظور کاهش وزن، 2 ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است. به این
ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می برید،
خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی آورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه
موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می شود.
باید توجه داشته باشید نوشیدن 3 تا 4 لیوان چای سبز در طول روز می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. این تصور که نوشیدن این چای در دفعات زیاد می تواند میزان کالری سوزی در بدن را افزایش دهد، ایده اشتباهی است، زیرا با نوشیدن بیش از حد چایی سبز در طول روز، بدن علاوه بر آنکه با مشکل تحریک پذیری پایانه های عصبی روبه رو می شود، با اختلال دفع آب و الکترولیت های بدن مواجه می شود. به این ترتیب همانطور که باید در نوشیدن چای معمولی پرهیزهای لازم را رعایت کنید توصیه شده که در نوشیدن چای سبز نیز افراط نکنید.
تاثیر بینظیر چای سبز بر سلامت پوست
آنتی اکسیدان های موجود در چایی سبز، سلول های پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد، یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست، محافظت می کند. به این ترتیب چایی سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.
- ۹۷/۰۲/۰۹