آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و لذیذ
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه بال سوخاری چینی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام بال سوخاری چینی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و لذیذ
در هر پرس بال سوخاری چینی :
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم
پروتئین 2.56 گرم
مواد لازم برای تهیه بال سوخاری چینی :
بال مرغ :♦: 8 عدد
آرد ذرت :♦: 1 قاشق سوپخوری
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) :♦: به مقدار لازم
آویشن :♦: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار لازم
کنجد :♦: 50 گرم
تخممرغ :♦: 1 عدد
روغن سرخ کردنی :♦: به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و لذیذ
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 2 نفر می باشد.
طرز تهیه بال سوخاری چینی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه بال سوخاری چینی ابتدا باید
قسمت بالای بالها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقیمانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخممرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بالها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و لذیذ
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بالها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و لذیذ
- ۹۷/۰۷/۰۶