روش آماده سازی و طرز تهیه سان چوی بو غذای سریع و خوشمزه چینی
روش آماده سازی و طرز تهیه سان چوی بو غذای سریع و خوشمزه چینی
طرز تهیه سان چوی بو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سان چوی بو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه سان چوی بو غذای سریع و خوشمزه چینی
اگر هوس یک شام به سبک چینی دارید،این غذای سریع و سالم را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه سان چوی بو :
کاهو پیچ درشت :♦: یک عدد
روغن مایع :♦: 2 قاشق غذاخوری
پیازچه :♦: 4 عدد، ورقهورقه
مرغ چرخکرده :♦: 500 گرم
هویج کوچک :♦: یک عدد، رندهشده
کدوی کوچک :♦: یک عدد، رندهشده
فلفل دلمهای قرمز :♦: یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت :♦: 125 گرم
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
روش آماده سازی و طرز تهیه سان چوی بو غذای سریع و خوشمزه چینی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه سان چوی بو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سان چوی بو ابتدا باید
کاهو را برگبرگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید.
حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
هویج، کدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
برگهای کاهو را شسته و خشک کنید.
از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه سان چوی بو غذای سریع و خوشمزه چینی
میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه سان چوی بو غذای سریع و خوشمزه چینی
- ۹۷/۰۷/۰۶