وبلاگ خفت

وبلاگ خفت

وبلاگ خفت

وبلاگ خفت

وبلاگ خفت

نارگیل

پنجشنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۴ ق.ظ

خواص و فواید “نارگیل” برای دیابت و بارداری

نارگیل,نارگیل و دیابت,نارگیل در بارداری,نارگیل و خواص آن,نارگیل تازه,نارگیل به انگلیسی,نارگیل سبز,نارگیل پوست کندن,نارگیل را چگونه بشکنیم,نارگیل و دیابت,نارگیل دیابت,خواص نارگیل در بارداری,نارگیل در دوران بارداری,تاثیر نارگیل در بارداری,خاصیت نارگیل در بارداری,آب نارگیل در بارداری,روغن نارگیل در بارداری,شیر نارگیل در بارداری,خوردن آب نارگیل در بارداری,خواص میوه نارگیل در بارداری,روغن نارگیل و خواص آن,خواص نارگیل و آناناس,خواص نارگیل و آب آن,نارگیل تازه,کالری نارگیل تازه,خواص اب نارگیل تازه,خواص نارگیل تازه,خواص نارگیل تازه,کالری نارگیل تازه,خاصیت نارگیل تازه,نگهداری نارگیل تازه,مربای نارگیل تازه,معنی نارگیل به انگلیسی,پودر نارگیل به انگلیسی,درخت نارگیل به انگلیسی,نارگیل به زبان انگلیسی,نارگیل سبز,خواص آب نارگیل سبز,اب نارگیل سبز,عکس نارگیل سبز,روغن نارگیل سبز کوه,فروش نارگیل سبز,پوست کندن نارگیل,چگونه پوست نارگیل را بشکنیم

نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

 میوه نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند.ضرب المثلی درباره ی نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می کند.

نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

خواص دارویی نارگیل

 نارگیل یکی از غنی ترین منابع خوراکی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد. محتوای بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل همچنین حاوی فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است .
 
قسمت‏های قابل استفاده میوه نارگیل:
ریشه، گل آذین و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده می ‏باشند.این نشان می دهد که تمام قسمت های این درخت، مفید و قابل استفاده هستند.
 
آب نارگیل
برخلاف سایر میوه ها که آب آن ها از فشرده شدن آن ها به دست می آید، آب نارگیل مایعی غلیظ در وسط میوه ی آن است که بیش ترین حد آن در نارگیل نرسیده و سبز وجود دارد. این آب میوه امروزه از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است نه تنها به خاطر طعم و مزه منحصربه فرد آن بلکه به دلیل ترکیبات مغذی و فواید بی مثل و مانند آن برای سلامتی 
 
فواید قسمت های مختلف درخت نارگیل:
ریشه‏:
قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش.
شیره گل:
 شیرین و مطبوع، تب‏بُر، مقوی باء(تقویت کننده ی نیروی جنسی)، نشاط آور، مدر و سمّی.
پوسته:
مدر (ادرارآور) و برطرف کننده‏ ی بوی بد
مغز:
شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش
روغن:
شیرین، ضد عفونی کننده، دافع حشرات، هضم کننده، مقوی باء، اشتهاآور و تقویت کننده موی سر
 
اثرات درمانی نارگیل:
اسهال : آب نارگیل یک غذای ایده‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می‏ باشد.
سنگ‏های ادراری (مانند سنگ مثانه):برای درمان سنگ‏های ادراری، گل ‏های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست بخورید.
سردردآب نارگیل سردردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد.
کرم‏ها : جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است.
زخم و جراحت : روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می ‏باشد.
استفراغ : اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد.
زخم‏های دهانی: غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان مفید است.
خارش: در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است.
جای زخم (اسکار):پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.
اگزما : چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.
رشد موها: شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت ‏های انتهایی ریشه‏ ی موها است. این کار در بین هندی‏ ها که موهایی بسیار جذاب دارند، شایع است.
 
نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

آب نارگیل و فواید درمانی آن 

فواید آب نارگیل
1) پاکسازی معده، بهبود درد معده
2) کاهش فشارخون
3) آب نارگیل مناسب برای سلامت ، شادابی پوست و درمان جوش و آکنه
4) تسهیل هضم و جذب  : به دلیل فیبر بالا برای پیشگیری و درمان یبوست و مشکلات گوارشی بسیار مناسب است.
5) آب نارگیل در طول بارداری : آب نارگیل یکی از بهترین توصیه ها در دوران بارداری و برای خلاصی از یبوست دوران بارداری، سوزش سردل و سوءهاضمه است. همچنین اسید لوریک موجود در آب نارگیل تأثیرات ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدویروسی قابل توجهی دارد و این ویژگی ها آن را به یک تقویت کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است.
6) تاثیر قدرتمند در سلامت بیماری کلیوی : محتوای بالای مواد معدنی، پتاسیم و منیزیم آن را به یک ترکیب درمانی مهم برای مبتلایان به سنگ کلیه تبدیل کرده است. 
 
نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

روغن نارگیل و خواص دارویی آن 

روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید. 
1-برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود.
2-حافظه و هوش را تقویت می کند. 
3-درد مثانه را رفع می کند. 
4-کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند.
5-در درمان کمر درد موثر است.
6-معالج بواسیر است.
7-محرک نیروی جنسی است.
 
چند نکته مهم:
* شیره ی نارگیل با شیر نارگیل متفاوت است. شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیرنارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می کنند.
* نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می رسد مقدار شیره آن کمتر می شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید. دقت کنید که نارگیل سنگین تر، تازه تر است.
* این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.
* با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.
* با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.
*برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است . 
 
نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند  .
 
گرد نارگیل را در شیر حل کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود سپس آن را روی صورت مالیده و بگذارید تا خشک شود. بعد با آب ولرم بشویید. آب خیار را با خامه مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت محلول را روی صورت بگذارید، این ماسک خاصیت آب رسانی دارد. 

خواص و فواید نارگیل

نارگیل یک میوه پر خاصیت با ظاهری پشمالو و داخلی صاف و زیبا است.بهتر است بدانید که نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می ‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.در واقع مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌ های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی میل می کنند.اصولا درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات می ‏باشد.
برگ ‏های آن بسیار بزرگ و زیبا است.گل‏های این گیاه زرد و نارنجی است.گفتنی است که میوه‏ های نارگیل بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شده‏ است.

نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

جالب است بدانید که در قاعده میوه ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم های نارگیل نامیده می شوند.گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.
قسمت‏های قابل استفاده نارگیل:
ریشه، گل آذین و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده می ‏باشند.
ضرب المثلی درباره ی نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می کند. این نشان می دهد که تمام قسمت های این درخت، مفید و قابل استفاده هستند.
فواید قسمت های مختلف درخت نارگیل:

ریشه‏ نارگیل :
قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش.

شیره گل نارگیل :
شیرین و مطبوع، تب‏بُر، مقوی باء(تقویت کننده ی نیروی جنسی)، نشاط آور، مدر و سمّی.

پوسته نارگیل :
مدر (ادرارآور) و برطرف کننده‏ ی بوی بد

مغز نارگیل :
شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش

آب نارگیل :
شیرین و گوارا، خنک کننده، هضم کننده، مقوی باء ، ادرارآور ، کرم کش و نیروبخش

روغن نارگیل :
شیرین، ضد عفونی کننده، دفع کننده حشرات، هضم کننده، مقوی باء، اشتهاآور و تقویت کننده موی سر

نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن
اثرات درمانی نارگیل را بشناسید:

 اسهال:
در واقع آب نارگیل یک غذای ایده ‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می‏ باشد.

 سنگ‏های ادراری (مانند سنگ مثانه):
بهتر است بدانید که برای درمان سنگ‏های ادراری، گل ‏های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست میل کنید.

سردرد:
گفتنی است آب نارگیل سر دردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد.

کرم‏ها:
جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار مفید است.

زخم و جراحت:
به طور کلی روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می ‏باشد.

استفراغ:
جالی است بدانید که اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد.

نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

 زخم‏های دهانی:
درواقع غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان موثر است.

 خارش:
به طور کلی در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربرد دارد.

 جای زخم (اسکار):
پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.

 اگزما :
چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.

 رشد موها:
بهتر است بدانید که شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت ‏های انتهایی ریشه‏ ی موها است. این کار در بین هندی‏ ها که موهایی بسیار جذاب دارند، رایج است.

چند نکته:
شیره ی نارگیل با شیر نارگیل فرق است. شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیر نارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می نمایند.

نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی، چاق کننده است.

نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می‌ رسد مقدار شیره آن کمتر می شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید. دقت نمایید که نارگیل سنگین تر، تازه تر است.

نارگیل ، خواص نارگیل , نارگیل و دیابت , نارگیل در بارداری , نارگیل پوست کندن

در واقع  این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه‌های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.بهتر است بدانید که  نارگیل دیر هضم است، بنابراین کسانی که دچار ناراحتی های گوارشی هستند، باید هنگام مصرف آن مراقب باشند.در واقع  با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.این میوه پر خاصیت را به یاد داشته باشید.

کاکائو : در واقع برای طعم دادن به شکلات  نیز از اسانس های پرتقال، توت‌ فرنگی، نعناع، نارگیل، یا انواع مغزها استفاده می‌گردد.

سرکه نارگیل هم یک محصول تخمیری است که از آب نارگیل به دست می آید و در فیلیپین مورد استفاده قرار گرفته است

نارگیل

  • نعیم بازیاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی